OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her kan du måske finde svar på dit spørgsmål. Læs venligst herunder, og hvis du ikke finder svaret, er du velkommen til at kontakte: support@petiteknit.com

Hvordan sendes opskrifterne?

Når du køber en opskrift, får du tilsendt en mail med et link til download af opskriften.  Derfor er det vigtigt, at du skriver den rigtige mailadresse ved betaling. Opskriften bliver downloadet som en PDF-fil.

Kan jeg betale med kreditkort?

Ja. Når du har lagt opskrifterne i handlekurven, skal du trykke på CHECK OUT, skrive dine kontaktoplysninger og herefter trykke på CONTINUE TO PAYMENT METHOD. Herefter kan du vælge kreditkort som betalingsform.

Hvad er sværhedsgraden af en given opskrift?

Opskrifternes sværhedsgrad

Hos PetiteKnit finder du opskrifter af varierende sværhedsgrad. Hver opskrift er tildelt mellem en og fem stjerner alt efter sværhedsgrad. Stjernerne er markeret ud for hver enkelt opskrift. Herunder kan du læse klassifikationen:

1 – BEGYNDER ★

Opskrifterne er særligt gode til nye strikkere. Opskrifterne er meget udførligt beskrevet og indeholder ingen svære teknikker. I tillæg vil der ofte være hjælpevideoer til opskrifterne under Strikkehjælp i hovedmenuen.

 

2 – LETØVEDE ★★

Opskrifterne er en lidt sværere end begynderopskrifter, men stadig nemme at gå til. De indeholder almindelige teknikker, fx vrangmasker og ind-/udtagninger og så anvendes strikkeforkortelser i opskriften, fx r = ret.

 

3 – MIDDEL ★★★

Opskrifterne er middelsvære og indeholder lidt sværere teknikker, fx vendepinde eller at samle masker op. Det kan også være opskrifter, som kræver rutine, fx at kunne strikke glatstrik frem og tilbage pænt.

 

4 – OVER MIDDEL ★★★★

Opskrifterne ligger i den svære ende og kræver derfor en vis rutine og overblik. Opskrifterne tager dig stadig ved hånden og guider dig igennem, men du skal have styr på flere ting på samme tid, fx at strikke hulmønster, mens du strikker vendepinde.

 

5 – SVÆR ★★★★★

Opskrifterne er for den garvede strikker og indeholder enten svære teknikker, en anderledes konstruktion eller lignende. Her skal du kunne bevare overblikket og holde tungen lige i munden!

 

Kan jeg få hjælp til en opskrift?

Ja. Der er lavet videoer til de mest anvendte teknikker, og du kan finde alle strikke-videoer under VIDEO i hovedmenuen. Desuden ligger alle videoer under de relevante opskrifter. 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er der oftest god hjælp at hente i din lokale garnbutik, hvor du har købt garnet.

Har du et specifikt og konkret spørgsmål til en opskrift, som du ikke kan finde svar på andetsteds, er du velkommen til at sende en mail til support@petiteknit.com. Der må i visse perioder forventes nogle dages svartid.

Jeg mener at have fundet en fejl i opskriften - kan det passe?

Der kan selvfølgelig snige sig en fejl ind i en opskrift, men det understreges, at alle opskrifter teststrikkes og korrekturlæses ad flere omgange inden udgivelse. Hvis du alligevel mener at have fundet en fejl i en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en mail til support@petiteknit.com, så fejlen kan blive rettet hurtigst muligt.